dijous, 27 de novembre del 2008

Antitaurí?

Que bé que quedem afirmem: No, és que jo sóc Antitaurí.Però si ens parem un moment a pensar-ho l’únic que fem és ser (més) hipòcrites.

M’explicaré, d’acord que fer patir un animal està malament, però tothom vol menjar carn de porc bona, això que no ens ho toquin.

Doncs bé un brau fins al dia de la seva mort viu pràcticament com un rei: l’alimenten bé, té un descampat on correr, cap mena d’esforç físic, etc.

En canvi, el porc de granja viu encasillat tota la vida menjant pinso barat i té una mort dolorosa, ja que perque la carn sigui de bona qualitat l’han de matar amb electroxocs per tal que la carn no quedi dura.

Així doncs si una persona que afirmar ser antitaurina però no està al corrent de la situació actual dels pobres porcs de granja, clarament és una persona indocumentada. També s’ha de dir que les “Corridas de toros” són una tradició cultural molt arrelada i no es pot canviar així com així, també partint d’aquí en el cas que es prohibís també seria plantejable la prohibició de la matança del porc, cosa que no tothom n’estaria d’acord. En conclusió cada cosa s’ha de mirar amb la perspectiva correcte i en aquest cas al tocar un tema que culturalment no l’hem adaptat ens hauríem de posar amb la mentalitat d’una persona d’aquesta cultura. Continuarè amb aquest tema que és força interessant.

1 comentari:

Josep! ha dit...

no me llegit larticle xo el fet de ke tinguis un blog es merexi un cumentari. kina gracia poder estrenar un blog ke de ben segur sera un dels millors de la blogosfera... molts anims! perruc!